Scandinavian Supply Chain AB

Kronobergs län

Information

556705-2633 är organisationsnummer för bolaget Scandinavian Supply Chain AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandinavian Supply Chain AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Växjö som är den kommunen som Scandinavian Supply Chain AB finns i.

Scandinavian Supply Chain AB har varit registrerat sedan 2006-06-07 och det finns flera bolag i Kronobergs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandinavian Supply Chain AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-22.

Scandinavian Supply Chain AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Växjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Scandinavian Supply Chain AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Supply Chain AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5664502 eller genom brev på följande adress:
Högsbyv. 3, 352 50, Växjö

Bolaget skall utveckla och driva ett nätverk med olika företag som skall erbjuda marknaden logistiska tjänster och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandinavian Supply Chain AB och det är Berggren, Sven-Åke Sigvald Conny som är född 1951 och har titeln VD, Berggren, Sven-Åke Sigvald Conny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Aspengren, Pär Johan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larson, Eric Per-Fredrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Paulsson, Alf Tommy som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sääf, Lars Thorbjörn som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotTorell, Karl Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Bjerke, Hans Erik som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor