Curt W Persson Förvaltning AB

Kronobergs län

Information

I Kronobergs län så finns Curt W Persson Förvaltning AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Växjö här finns det många olika Aktiebolag. Curt W Persson Förvaltning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kronobergs län. Växjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kronobergs län gör att bolag trivs där.

Curt W Persson Förvaltning AB är momsregistrerat sedan2007-03-08 och har organisationsnummer 556704-4499.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5744863 alternativt besöka eller skicka post till Curt W Persson Förvaltning AB på följande adress Stjärnv. 9, 352 41, Växjö.

Curt W Persson Förvaltning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-03-08.

I Curt W Persson Förvaltning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Kerstin Ann-Christine som är född 1947 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, bedriva handel med värdepapper, konsultationer inom företagsledning samt därmed förenlig verksamhet.