Hyr o Maskin i Växjö AB

Kronobergs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Växjö och Hyr o Maskin i Växjö AB är ett av dem. Kronobergs län är ett stort län där det finns många företag där och Hyr o Maskin i Växjö AB är ett av dem. Statusen för Hyr o Maskin i Växjö AB är att Bolaget är aktivt.

Hyr o Maskin i Växjö AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-05-15. Det finns flera olika företag i Kronobergs län som är ett stort län. Växjö där företaget finns i jobbar för att företag som Hyr o Maskin i Växjö AB ska trivas.

Hyr o Maskin i Växjö AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Växjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning, service- och handel med trädgårds- och byggmaskiner, diamanthåltagningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hyr o Maskin i Växjö AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Hyr o Maskin i Växjö AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Växjö.

Vill man komma i kontakt med Hyr o Maskin i Växjö AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0470-46700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Hyr o Maskin i Växjö AB är Gustafsson, Ken Jardh Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Inge Hartvig som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Löwenadler, Lars Tomas som är född 1947 och har titeln Revisor, LRF Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Hyr o Maskin i Växjö AB har 556556-1551 som sitt organisationsnummer.