E Nilssons Begravningsbyrå AB

Kronobergs län

Information

I Kronobergs län så finns E Nilssons Begravningsbyrå AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Växjö här finns det många olika Aktiebolag. E Nilssons Begravningsbyrå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Kronobergs län. Växjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Kronobergs län gör att bolag trivs där.

E Nilssons Begravningsbyrå AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556522-8276.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0470-12227 alternativt besöka eller skicka post till E Nilssons Begravningsbyrå AB på följande adress Nyg. 30, 352 31, Växjö.

E Nilssons Begravningsbyrå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I E Nilssons Begravningsbyrå AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Bark, Mats Roger som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva begravningstjänster, försäljning av gravvårdar och begravningsartiklar samt bedriva tillverkning och försäljning av kistor och gravstenar ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Utföra bouppteckningsuppdrag och därmed förenlig verksamhet.